Afrojack

Afrojack

Niemand minder dan Afrojack is dé ambassadeur van de MTV Music Week 2016! De DJ heeft de afgelopen jaren ontelbare (zomer)hits met andere grote namen uit de muziekindustrie gescoord, zoals Eva Simons, Pitbull, David Guetta, Nicki Minaj en Ne-Yo. Een greep uit zijn populairste tracks? ‘Take Over Control’, ‘Give Me Everything’, ‘Hey Mama’, ‘The Spark‘, ‘Ten Feet Tall’ en ‘Hey!’.

Daarnaast is Afrojack stevig met zijn hometown Rotterdam verbonden en weet hij precies waar je moet zijn. Kortom: de ideale persoon om de MTV Music Week en de stad Rotterdam te vertegenwoordigen! Afrojack zal tijdens de events het gezicht worden van alles wat met deze week vol vette optredens te maken heeft.

Alle ambassadeurs

De MTV Music Week brengt de beste binnen- en buitenlandse artiesten naar Rotterdam. En... jij kunt erbij zijn en hoeft niets te missen! Dit jaar introduceren wij drie ambassadeurs die je op hun eigen manier op de hoogte gaan houden van alles wat er gebeurt in deze week vol epic events. Van een festival en concerten tot club nights; niemand minder dan Afrojack, Monica Geuze en Kay Nambiar staan er van 2 tot en met 5 november voor je klaar om je een uniek kijkje backstage te geven!

Afrojack

Afrojack

Monica Geuze

Monica Geuze

Kay Nambiar

Kay Nambiar