Kay Nambiar

Kay Nambiar

Je kent Kay Nambiar natuurlijk als MTV Presenter tijdens de vetste festivals, belangrijke (première)events en de vele interviews met uiteenlopende artiesten en celebs. Maar… Kay is daarnaast ook model (hoe kan het ook anders) én muzikant. In 2008 heeft hij zelfs in de band ‘Valerius’ een top 10-hit gescoord; epic!

Tijdens de MTV Music Week is Kay overal te vinden. Backstage, on stage; voor Kay zijn er tijdens de MTV Music Week geen grenzen! Wil je op de hoogte blijven met een exclusief kijkje voor en achter de schermen tijdens alle events? Kay neemt je overal mee naartoe.

Alle ambassadeurs

De MTV Music Week brengt de beste binnen- en buitenlandse artiesten naar Rotterdam. En... jij kunt erbij zijn en hoeft niets te missen! Dit jaar introduceren wij drie ambassadeurs die je op hun eigen manier op de hoogte gaan houden van alles wat er gebeurt in deze week vol epic events. Van een festival en concerten tot club nights; niemand minder dan Afrojack, Monica Geuze en Kay Nambiar staan er van 2 tot en met 5 november voor je klaar om je een uniek kijkje backstage te geven!

Afrojack

Afrojack

Monica Geuze

Monica Geuze

Kay Nambiar

Kay Nambiar