Monica Geuze

Monica Geuze

Vlogster Monica Geuze weet alles, maar dan ook echt álles over social media. Ze is op dit moment één van de populairste vloggers in Nederland waarbij ze je in video’s bijna elke dag op de hoogte houdt van de nieuwste lifestyle trends en haar belevenissen. Daarnaast staat Monica regelmatig achter de draaitafel als DJ, dus over muziek hoef je haar niets wijs te maken!

Welke rol ze tijdens de MTV Music Week gaat innemen? Eh… Social Media Host natuurlijk! Monica neemt je tijdens alle events mee zodat je online niets hoeft te missen.

Alle ambassadeurs

De MTV Music Week brengt de beste binnen- en buitenlandse artiesten naar Rotterdam. En... jij kunt erbij zijn en hoeft niets te missen! Dit jaar introduceren wij drie ambassadeurs die je op hun eigen manier op de hoogte gaan houden van alles wat er gebeurt in deze week vol epic events. Van een festival en concerten tot club nights; niemand minder dan Afrojack, Monica Geuze en Kay Nambiar staan er van 2 tot en met 5 november voor je klaar om je een uniek kijkje backstage te geven!

Afrojack

Afrojack

Monica Geuze

Monica Geuze

Kay Nambiar

Kay Nambiar